Top 10 kør selv destinationer i 2022

Bestsellere i 2022

Til inspiration til jeres næste års ferie har vi nedenstående lavet en top 10 liste over vores mest solgte destinationer i 2022. Vi har størst forespørgsel på vores destinationer i Italien og Kroatien, men også en enkelt campingplads fra Frankrig har sneget sig ind på listen.

Vi håber I kan blive inspireret og husk de mest populære destinationer bliver hurtig udsolgt i højsæsonen.

Camping San Francesco Caorle

1. Camping San Francesco

Caorle – Adriaterhavet – Italien

Camping San Francesco i Caorle ved Adriaterhavet i Italien. Stor og velfungerende campingplads beliggende med mange forskellige pools og direkte ved en børnevenlig sandstrand. Vi tilbyder 5 forskellige typer mobilhomes, og du har mulighed for at lave ophold i 9, 11 eller 14 dage.

Læs mere om Camping San Francesco


Camping Bella Italia Gardasøen

2. Camping Bella Italia

Peschiera del Garda – Gardasøen – Italien

Camping Bella Italia vores mest populære campingplads ved Gardasøen og nok den mest kendte campingplads hos danskerne. Her får du underholdning for hele familien samt et stort poolområder med vandrutsjebaner. Camping Bella Italia har ikke mindst en god beliggenhed direkte ved søen og i gåafstand til den hyggelige by Peschiera del Garda.

Læs mere om Camping Bella Italia


Camping Bi Village

3. Camping Bi Village

Pula – Istrien – Kroatien

Camping Bi Village er en børnevenlig campingplads beliggende ved Pula på Istrien i Kroatien. Det er en velfungerende campingplads hvor dine børne kan få massere danske venner. Vi tilbyder både bungalows og mobilhomes på Camping Bi Village. Beliggende direkte til det azurblå hav!

Læs mere om Camping Bi Village


Villaggio lido del Sole

4. Villaggio Lido del Sole

Bibione – Adriaterhavet – Italien

Villaggio Lido del Sole er et hyggeligt feriecenter i udkanten af Bibione. Her bor du i pæne lejligheder eller rækkehuse alle med altan eller have. Villaggio Lido del Sole er beliggende i gåafstand til både strand og til den livlige by Bibione. Rigtig godt til prisen.

Læs mere om Villaggio Lido del Sole


Camping Sant Angelo Cavallino

5. Camping Sant Angelo Village

Lidoen – Adriaterhavet – Italien

Camping Sant Angelo Village er en meget velholdt campingplads beliggende på Lidoen tæt på Venedig. Campingpladsen har et kæmpe poolområde med mange vandrutsjebaner og et godt børneområde. Vi tilbyder mange forskellige typer mobilhomes med mulighed for ankomst både lørdag og søndag.

Læs mere om Camping Sant Angelo Village


RESIDENCE CAMPI Tremosine

6. Residence Campi

Tremosine – Gardasøen – Italien

Dette hyggelige feriecenter som er beliggende i den nordlige del af Gardasøen har været utrolig populært i 2018. Dette område af Gardasøen er normalt ikke så eftertragtet af danskerne, men Residence Campi er et rigtig hyggeligt feriecenter i flotte omgivelser til en meget fornuftig pris.

Læs mere om Residence Campi


Villaggio Planterarium Bibione

7. Villaggio Planetarium

Bibione – Adriaterhavet – Italien

Villaggio Planetarium i Bibione er et af de eneste feriecentre ved Adriaterhavet i Italien, hvor du kan bo i kvalitets lejligheder samtidig med at du har et stort poolområde med vandrutsjebaner. Her skal du bestille i god tid hvis du vil være sikker på at få plads til i sommerferien.

Læs mere om Villaggio Planetarium


Resort Sol Katoro Umag

8. Resort Sol Katoro

Umag – Istrien – Kroatien

Resort Sol Katoro er et børnevenligt feriecenter beliggende direkte ved havet og ca. 3 km. fra den hyggelige by Umag. På selve feriecenteret er der alt hvad du har brug for som f.eks. supermarked, restauranter og underholdning til hele familien. Hvis du bestiller i god tid får du 20% rabat!

Læs mere om Resort Sol Katoro


Camping Domaine de la Yole

9. Camping Domaine de la Yole

Valras Plage – Languedoc/Roussillon – Frankrig

Camping Domaine de la Yole er en stor og velfungerende campingplads beliggende i Sydfrankrig. Campingpladsen er beliggende ved Valras Plage som er en mindre ferieby i Languedoc/Roussillon. Når man bor på Camping Domaine de la Yole kommer man ikke til at kede sig!

Læs mere om Camping Domaine de la Yole


Camping Park Umag

10. Camping Park Umag

Umag – Istrien – Kroatien

Camping Park Umag er en børnevenlig campingplads beliggende på den nordlige del af Istrien. Her er finder du et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, og den er især god til børnefamilier med små børn. Vi tilbyder mange typer mobilhomes bl.a. mobilhomes med “privat pool”.

Læs mere om Camping Park Umag

Vi kender vores destinationer godt, så har I ikke lige fundet hvad I søger er I meget velkommen til at skrive eller ringe.
I kan kontakte os på 70 90 00 90 eller på mark@1stepaway.dk
1StepAway er selvfølgelig både e-mærket og medlem af rejsegarantifonden.