Camping i Kroatien

De bedste campingpladser i Kroatien

Camping i Kroatien er populært som aldrig før, og det er ikke uden grund. Campingpladserne i Kroatien er i stor stil blevet moderniseret de sidste 10 år og fremstår i dag på fuld højde med campingpladser i Italien og Frankrig og deres andre nabolande. Priserne på mobilhomes og bungalows i Kroatien er dog også steget de sidste år, og det er ofte ligeså dyrt at bestille ferie i Kroatien som i Italien. Dog er stadig billigere at handle ind og gå ud at spise i Kroatien i forhold til mange af deres konkurrent destinationer.

Camping på Istrien

Den korteste kører afstand fra Danmark hvis du vil på Camping i Kroatien finder man på halvøen Istrien. Her finder du mange store campingpladser og en masse hyggelige byer. Istrien er det mest turistede område i Kroatien, hvilken nødvendigvis ikke er dårligt, da bl.a. infrastrukturen er rigtig god så det er let at komme rundt fra by til by. Derudover er der som nævnt mange hyggelige byer som f.eks. Porec, Rovinj og Umag samt der er mange attraktioner og hyggelige steder især for børnefamilier. Her kan nævnes f.eks. de to vandlande: Aquapark Istralandia og Aquapark Aquacolors.

Hvis vi kigger på campingpladser på Campingpladserne er der store flotte campingpladser, hvor den største campingplads er Camping Lanterna som er beliggende ved Porec. Udover Camping Lanterna er Camping Park Umag og Camping Bi Village nok de mest kendte blandt det danske publikum, og på alle tre campingpladser vil du helt sikker møde en del andre danskere. Hvis vi skal anbefale en campingplads, kan vi foreslå Camping Valkanela. Det er en ny renoveret campingplads, hvor man kan leje mobilhomes med “privat” pool.

Camping i Dalmatien

Hvis I er villige til at køre 3-4 timer længere ned i Kroatien, kommer i til det skønne Dalmatien. I Dalmatien finder du også mange campingpladser, både små natur campingpladser samt de store luksus campingpladser. I Dalmatien finder du de berømte byer Split og Dubrovnik. Derudover er Dalmatien kendt for deres smukke natur, flotte nationalparker samt lækre strande. De mest kendte campingpladser i Dalmatien er Camping Solaris samt i vores øjne Kroatiens bedste camping Zaton Holiday Resort. Zaton Holiday Resort er ikke billig, men campingpladser tilbyder flotte mobilhomes og lejligheder og virkelige gode faciliteter. Udover ovenstående er vi også rigtig glade for Camping Belvedere, som er en flot beliggende campingplads og hvor man har mulighed for at tage en taxibåd direkte fra campingpladsen til den hyggelige by Trogir.

Filtrér dine resultater