Havudsigt

Havudsigt

Findes der noget bedre end at sidde på balkonen og kigge ud over havet eller søen?

Vi har i hvert fald mærket en øget efterspørgsel efter at få havudsigt, og vi har derfor samlet nogle feriedestinationer, hvor netop dette er garanteret. Ofte er det ikke alle værelserne på et feriested, der har garanteret havudsigt, så husk at vælge det korrekte værelse, hvis havudsigt I skal være 100% sikker på udsigten!

Ferie i Kroatien med havudsigt

Kroatien har en af de smukkeste kyststrækninger i Europa, og tilbyder en skøn havudsigt ofte med bjerglandskaber i baggrunden. Vi kan f.eks. anbefale Aparthotel del Mar som er beliggende ved Pula på Istrien eller det skønne Novi Spa og Resort som er beliggende i Kvarnerbugten længere nede af kysten.

Ferie i Italien med søudsigt

I Italien kan vi især ved de Norditalienske søer anbefale nogle dejlige steder med søudsigt. Gardasøen er vores mest populære sø i Norditalien, og her kan man både i den nordlige, vestlige og østlige del af søen mulighed for at finde nogle skønne steder med søudsigt. I den sydlige del er der lidt mere fladt, og derfor ikke så mange muligheder for havudsigt. Især den vestlige del af Gardasøen består af et kuperet terræn som tilbyder nogle flot beliggende feriesteder med skøn havudsigt f.eks. fra det hyggelige feriecenter Residence Campi har man en flot udsigt. I den syd-vestlige del af Gardasøen kan vi anbefale det populære feriecenter Residence Belvedere, hvor man også kan nyde morgenkaffen mens man kigger udover vandet.

Filtrér dine resultater