Cavallino

Kør selv ferie til Cavallino

Cavallino er stedet for en rolig, afslappet familieferie. Den lille by er nabo til det pulserende Lido di Jesolo, som nås på 5-10 minutter i bil, men Cavallino er selv velforsynet med barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Langs den flotte sandstrand er der talrige campingpladser, og ”bag ved” disse finder man beboelsesområder med såvel private lejligheder som residencer med lejligheder til leje på ugebasis. Ved Cavallino tilbyder vi forskellige ferieboliger og campingpladser. Af disse er det især værd at nævne Camping Sant Angelo Village, som er en af Lidoens bedste campingpladser, ligeledes som Camping Ca Savio, der samtidig også er en danskernes foretrukne campingplads på Lidoen. Der er derfor mange gode campingpladser at vælge imellem i området ved Cavallino.

Tæt på færgen til Venedig

Afhængig af hvilken residence, man bor på, er der fra Cavallino kun 10-15 km til Punta Sabbioni for enden af landtangen, hvorfra der går en færge direkte til Piazza San Marco (Markuspladsen) i centrum af Venedig. I Venedig kan du sejle i gondol på kanalerne (dyrt, men underholdende), drikke en espresso på den smukke Markusplads (også rævedyrt, men gør det én gang i livet) eller blot slentre rundt og blive betaget af byens helt specielle arkitektur. Skal du have noget at spise, så søg væk fra turistmylderet og find en listig, lille restaurant, hvor de lokale kommer: Du spiser bedre og betaler mindre!

Tæt på andre spændende byer

Cavallino er som sagt nabo til Lido di Jesolo. Du har sikkert hørt om denne meget store ferieby med den lange, lange hovedgade, hvor du finder den ene bar, isbar og restaurant efter den anden, og hvor hver anden butik tilbyder tøj, sko, strandartikler og souvenirer af alle slags. Der er liv og glade dage det meste af døgnet og et stort udbud af underholdningsmuligheder for alle aldre. Har du mindre børn med, vil du sikkert sætte pris på at kunne trække dig tilbage til Cavallino’s mere rolige atmosfære efter dagens ”strabadser” i Jesolo. Er du til kunstbyer, når du fra Cavallino nemt til f.eks. Treviso, Padova, Vicenza og Rovigo – alle charmerende og smukke byer, hvor livet slet ikke har det hektiske præg, som man finder i Venedig og navnlig i kystens feriebyer.

Hold jer opdateret på vejret på jeres destination via YR: https://www.yr.no/sted/Italia/Veneto/Cavallino-Treporti/

Filtrér dine resultater