Saalbach – Hinterglemm

Kør selv ferie til Saalbach – Hinterglemm

Blot 20 km fra Zell am See i Østrig finder man det smukke område Saalbach-Hinterglemm. Området er især kendt for sine gode skisportsmuligheder om vinteren, og er med sine 270 km pister et af de største skiområder i Østrig.
Om sommeren forvandles området til et frodigt paradis, og er ideelt til vandreture på en af områdets i alt 400 km vandreruter. Der er også gode muligheder for en aktiv ferie med cykelture eller til hest, eller oplevelser med andre af områdets populære sportsgrene, f.eks. klatring eller sejlads. Området har hele sommeren et væld af aktiviteter at byde på for både store og små!

Ferielejligheder og hoteller hele året rundt

I Saalbach har vi et udvalg af nogle skønne hoteller og ferielejligheder der er ideelle til familieferien. Af hoteller tilbyder vi i sommerhalvåret Hotel Almrausch og Hotel Saalbacher Hof, der begge er beliggende i dejlige omgivelser. Af ferielejligheder tilbyder vi Adler Resort, der har nogle pæne lejligheder for op til 8 personer.
I vinterhalvåret tilbyder vi skiferieboliger i Saalbach og Hinterglemm. Blandt andet kan vi fremhæve Bergers Sporthotel, Hotel Interstar Montagne og Pension Wolfgang.

Filtrér dine resultater