Lignano

Kør selv ferie til Lignano 

Feriebyen Lignano, som ligger ca. halvvejs mellem Venedig og Trieste, er en af de mere mondæne badebyer på den nordlige Adriaterhavskyst. Byens store attraktion er den flere kilometer lange, brede og børnevenlige sandstrand. Læg hertil en imponerende lystbådehavn, en smuk gågade med flotte forretninger og mange fine restauranter, og du har et feriested, som giver de bedste forudsætninger for en vellykket familieferie.

Campingpladser og ferieboliger i Lignano

Lignano byder på gode overnatnigsmuligheder med alt fra campingpladser til lejligheder. Vi kan især anbefale Green Village Resort, der udover lejligheder også byder på hotelværelser. I området finder man også Villaggio Tamerici der ligeledes er et hyggeligt feriecenter.

Hvis I vil prøve en ny slags ferie kan vi anbefale det flotte feriecenter Marina Azzurra Resort. Her bor du i flotte nye flodbåde, men du har stadig et skønt poolområde til rådighed.

Tæt på restauranter og indkøb

Lignano har mange små, hyggelige gader hvor man kan gøre sine indkøb eller stille sulten. Lignano ligger desuden kun omkring 10-15 minutters kørsel fra Bibione, der ligeledes er en hyggelig by at besøge.

Husk I kan altid holde jer opdateret på vejret på jeres destination via YR:
https://www.yr.no/sted/Italia/Friuli-Venezia_Giulia/Lignano_Sabbiadoro/

Filtrér dine resultater