Empuriabrava

Kør selv ferie til Empuriabrava

Empúriabrava er et ret så specielt sted. Det er Europas største ”beboelses-lystbådehavn”, dvs. at der langs med kanalerne er opført en masse lejligheder, hvor man kan have sin båd liggende direkte udenfor. Byen, som blev bygget for 30 år siden, ligger i Roses-bugten, ca. 5 km fra middelalderlandsbyen, Castello d’Empúries, og ca. 40 km fra den franske grænse. I dag findes der mere end 30 km navigerbare kanaler, som gennemskærer Empuriabrava med 5.000 kajpladser foran villaer, rækkehuse, apartmenthuse og nogle hoteller.

Den internationalt kendte marina og de syv km sandstrande giver mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Også sportstyper som skydiving, tennis og ridning er til rådighed for feriegæsterne. For at fuldende billedet er der naturligvis også et stort udvalg af, barer, pub’er, restauranter og diskoteker.

Det mest kendte feriecenter er det store Comte d’Empuries  (også kendt som Gran Reserva). Det er et stort og børnevenligt feriecenter med god beliggenhed tæt på både strand og by.

Filtrér dine resultater