Prisgaranti

Prisgaranti:
1 Step Away giver prisgaranti på alle sine ferielejligheder og campingpladser.
Prisgarantien træder i kraft, hvis kunden finder samme bolig billigere hos en anden dansk udbyder. Prisen beregnes på den samlede udgift inkl. evt. obligatoriske tillæg som f.eks. ekspeditionsgebyr, slutrengøring o.l.

Følgende kriterier skal være opfyldt for at kunden kan gøre krav på prisgarantien:
1. Boligen skal være præcis den samme som den, der er bestilt hos 1 Step Away.
2. Boligen skal være ledig og kunne bestilles hos den konkurrerende udbyder på det tidspunkt, når 1 Step Away bliver gjort opmærksom på prisdifferencen.
3. Kravet i henhold til prisgarantien skal fremsættes senest 7 dage efter bestillingen er foretaget hos 1 Step Away. Hvis man finder samme bolig til en lavere pris hos en anden dansk rejseudbyder, skal man inden for 7 dage efter at have bestilt rejsen hos 1 Step Away fremsende dokumentation for prissammenligningen.

Krav i henhold til prisgarantien kan ikke fremsættes på baggrund af kampagnetilbud, specielle medarbejderrabatter eller grupperabatter, som tilbydes af den konkurrerende danske udbyder. Tilkøb til ferieboligen som f.eks. pension er ikke omfattet af prisgarantien.

Når vi har kontrolleret prisforskellen og konstateret dennes rigtighed, vil vi straks sende en ny bekræftelse med den nye pris samt en yderligere rabat på 200 kr. Derudover vil man få tilbudt et gavekort på 300 kr til fremtidig bestilling hos 1 Step Away. Dokumentation i forbindelse med garantien sendes til info@1stepaway.dk

Vi vil desuden generelt nedsætte prisen for produktet til den lavere pris, der er dokumenteret. Vi bestræber os på at altid holde vores priser på niveau med markedets laveste priser.