Ferie med hund

Tag din hund med på ferien!

Mange steder i både Italien, Kroatien, Spanien, Frankrig og Østrig er hunde meget velkommen på kør selv ferien. Hunden må ofte ikke være ved poolen, men de kan selvfølgelig være i mobilhomet eller lejligheden, og på mange destinationer er der også et hundeområde samt der ofte også er en privat hundestrand.

Flere og flere vælger i dag at tage deres firbenede ven med på ferien. Vi har gennem de seneste par år set en øget efterspørgsel fra vore gæster på destinationer, hvor de kan medbringe deres hund. Vi har derfor valgt at samle en del af dem på denne side.

Husk, når I vil medbringe jeres hund, skal det altid genbekræftes af os, at det er o.k. Så når I bestiller, kan I notere det i kommentarfeltet, eller I kan ringe ind til os og sige det.

Det er også vigtigt, at jeres hund har fået de korrekte vaccinationer, og at I medbringer dokumentation for dette på rejsen. Der skal også medbringes et dyrepas. Kontakt jeres egen dyrlæge for at få oplysninger om de gældende regler i hvert af de lande, I passerer og/eller opholder jer i. Er reglerne ikke overholdt, kan I risikere at blive afvist ved grænseovergangen!

Ofte vil der i øvrigt være et mindre gebyr som man skal betale på destinationen. Er I i tvivl, er I velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Filtrér dine resultater