Camping

Camping i Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien

Camping i Sydeuropa; 1 Step Away tilbyder et kæmpe udvalg af mobilhomes og luksustelte på de mest populære campingpladser i Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien.

At tage på camping og bo i mobilhomes på campingpladser er blevet utrolig populært blandt danske familier. – Og ikke uden grund. Campingferie har ændret sig utrolig meget gennem de sidste 10 år, hvor man før i tiden boede i rustikke boliger, kan man idag vælge at bo i top moderne hytter med aircondition, tv, wifi og mange andre faciliteter.

Mange destinationer i hele Sydeuropa

I Italien tilbyder 1 Step Away camping ved Gardasøen, Adriaterhavet og Toscana. Derudover har vi også campingpladser ved andre af de små Italienske søer. I Frankrig er især den Franske Riviera og kyststrækning “Languedoc-Roussilion” ned mod den Spanske grænse populært.

På Atlanterhavskysten, som for mange danskere er lidt ukendt, finder man også mange så spændende byer og mange flotte campingpladser. Vejret er knap så stabilt som ved Middelhavet, men om sommeren er det normalt flot solskin, og man finder mange flotte campingpladser.

I Kroatien er det mest på Istrien vi har campinpladser, men flere store campingpladser i Dalmatien er også blevet utrolig populær hvor vi f.eks. kan nævne de flotte velholdte Camping Solaris, Zaton Holiday Resort og Camping Belvedere.

I Spanien har vi hovedsageligt fokuseret på Costa Brava og Costa Dorada, som er de destinationer som er nærmest hvis man tager på kør selv ferie fra Danmark. Der findes også gode campingpladser på Costa del Mar, men vi har valgt at fokusere på den mere nordlige kyststrækning.

Børnevenlige campingpladser

Vores campingpladser er generelt udvalgt i forhold til at de skal være børnevenlige og der skal være gode faciliteter. Nogle campingpladser er store med kæmpe poolområder, mens andre er små og rolige og gode til småbørne familier. Det vigtigste for os er at kvalitet svarer til pris, derudover kan folk have mange ønsker og krav til de enkelte campingpladser.

Filtrér dine resultater