Peschiera del Garda

Peschiera – Skøn by ved Gardasøen

Peschiera del Garda må næsten kaldes for hovedbyen på Gardasøens sydøstlige bred. Byen ligger smukt ned til søen og byder på et meget stort udvalg af supermarkeder, butikker, barer, caféer og restauranter med alskens typer gastronomi. Ikke mindst det historiske centrum med sine torve og smalle gader er betagende at gå rundt i og indsnuse den lokale atmosfære. Peschiera del Garda er beliggende direkte ved søen, og tilbyder nogle gode stenstrande med flot badevand.

Peschiera er også Gardasøens lettest tilgængelige by, idet der er en motorvejsfrakørsel direkte ved byen. Herfra fører ”Gardesana Orientale” (den østlige kystvej) forbi flere andre charmerende byer og helt op til søens hovedstad, Riva del Garda.

Gode udflugtsmuligheder

Fra Peschiera har man også mulighed for at sejle med turbåde til flere af disse byer, hvis man ikke vil slås med trafikken på kystvejen. Der er også fine bademuligheder fra flere gode strande i byens udkant.

Der er kun få km til den store forlystelsespark, Gardaland, til romantiske Verona med Romeo og Julies berømte balkon og den smukke romerske arena, hvor der afholdes fejende flotte operaforestillinger, og sågar til Venedig, som nås på en god times tid ad motorvejen.

Campingpladser og ferieboliger i Peschiera

I Peschiera del Garda har vi et bredt udvalg af campingpladser og ferieboliger. Vores mest populære campingplads i området er den “berømte” Camping Bella Italia, og vores mest efterspurgte feriecenter er Belvedere Village som tilbyder flotte lejligheder med aircondition. Begge steder er meget populære blandt danske børnefamilier.

Husk I kan altid se hvordan vejret er i Peschiera del Garda via YR:
https://www.yr.no/sted/Italia/Veneto/Peschiera_del_Garda/

Filtrér dine resultater