Lazise

Lazise – Charmerende by ved Gardasøen

Ikke ret mange byer kan slå Lazise, når det handler om rendyrket charme! Den lille by ligger smukt ud mod Gardasøen på dennes sydøstlige bred og midt imellem de to større byer Bardolino og Peschiera. Trods sin lidenhed byder Lazise på et rigt udvalg af barer, caféer og restauranter, ikke mindst i det fascinerende historiske centrum med dets smalle gyder og myldrende folkeliv.

Restauranter findes også nede ved den smukke lille havn og langs søpromenaden – her er de godt at prøve grillretter med søens egne fisk. Udsigten herfra er også betagende ud over søen til bjergene på den modsatte bred.

Ud over udflugter til mange af søens andre byer er det oplagt at tage børnene med til den store forlystelsespark, Gardaland, og til romantiske Verona med Romeo og Julies berømte balkon og den smukke romerske arena, hvor der afholdes fejende flotte operaforestillinger.

Campingpladser ved Lazise

Når mange danskere taler med deres naboer, bliver de ofte anbefalet at tage til Lazise ved Gardasøen. De mest populære campingpladser vi har ved Lazise er den flotte Camping Piani di Clodia, hvor du virkelig har flotte faciliteter og mange pools. Alternativt kan vi anbefale den børnevenlige Camping Cisano/San Vito, som i 2019 har fået et nyt flot poolområde. Camping Cisano/San Vito er beliggende mellem de hyggelige byer Bardolino og Lazise.

Husk I kan altid holde øje med vejret i Lazise via YR:
https://www.yr.no/sted/Italia/Veneto/Lazise/

Filtrér dine resultater