Zell am See/Kaprun

Kør selv ferie til Zell am See/Kaprun

Zell am See og Kaprun er beliggende i Salzburgerland i Østrig. Området er især kendt som skisportsdestination om vinteren, men der er også meget at komme efter om sommeren.
Zell am See er en hyggelig by beliggende ved søen Zeller See, der er omkring 4 km lang og 1 km bred, og en af Europas reneste søer. Zeller See er derfor oplagt at bade i, og har nogle fine badestrande. Zell am See er beliggende i 1100 meters højde, og med en smuk natur og placering direkte ned til søen. Byen er særligt henvendt til turister med sine gode indkøbsmuligheder, restauranter og utallige hoteller, og udgør en dejlig destination for en ferie for hele familien. I Zell am See har vi et godt udvalg af hoteller. Vi kan bla. anbefale et ophold på Hotel Alpine Resort Zell am See, der er et flot hotel med smuk beliggenhed og udsigt over søen.

Aktiv ferie og historiske seværdigheder

Kaprun er som Zell am See også en hyggelig by, og Kaprun giver også gode muligheder for en aktiv ferie enten på cykel eller til fods på nærliggende cykel- og vandrestier, eller andre sportsaktiviteter i området som f.eks. golf. Kaprun har også en spændende kulturhistorie, der er værd at opleve, f.eks. ved et besøg på Kaprun Castle fra 1200-tallet, der før i tiden blev brugt som et fort til at beskytte byen. I dag bliver borgen primært brugt til kulturelle events og som turistattraktion, men er bestemt et besøg værd. I Kaprun kan vi anbefale Hotel Tauern Spa Kaprun, der med sin flotte spaområde og høje standard garanterer en skøn og afslappende ferie, hvis man er til ekstra forkælelse på ferien.

Familieferie i bjergene

Planlægger du en ophold i Østrig i en længere periode vil vi dog anbefale at man bor i en af de mindre byer i Salzburgerland, enten ved foden af bjergene og/eller tæt på en af de flotte søer. Regionens mange byer er perfekt til familieferien og giver mange gode muligheder hvis man vil ud og opleve noget. Ofte når man bliver indkvarteret på et hotel eller i en lejlighed er der et såkaldt “Jokercard” inkluderet i prisen. Disse giver rabat til mange familieaktiviteter, til lokal transport samt de giver gratis adgang til lifterne, så man kan komme gratis op i bjergene og vandre eller cykle. Læs mere under de forskellige hoteller og ferielejligheder, om det inkluderer et “Jokercard”.

Filtrér dine resultater