Achensee

Kør selv ferie til Achensee

Achensee er en smuk sø, beliggende i Tyrol i den vestlige del af Østrig. Achensee er med sin længde på over 9 km og bredde på omkring 1 km, den største sø i Tyrol. Området omkring søen byder på hyggelige hoteller og gode overnatningsmuligheder, og der er mange vandsportsaktiviteter ved badestrandene, der giver rig mulighed for en sjov og afslappende ferie.

Meget at opleve i området

Omkring Achensee finder man bla. byerne Maurach, Achenkirch og Pertisau der alle har badestrande ned til søen. Ønsker man at opleve den autentiske østrigske natur på sin ferie, eller en aktiv ferieer der også rig mulighed for dette. Området ved Achensee byder også på vandre- og cykelstier samt golfbaner, som giver gode muligheder for en aktiv ferie. Om vinteren er området ideelt for skientusiaster, da der også findes mange skiområder med pister og lifte.

Overnatningsmuligheder ved Achensee

Ved Achensee er der gode overnatningsmuligheder primært i form af hoteller. I den hyggelige by Achenkirch tilbyder vi det skønne Cordial Hotel Achenkirch, der med sin smukke placering i frodig natur, og beliggendhed tæt på søen, er perfekt for en afslappende, autentisk ferie for hele familien.

Filtrér dine resultater