Hvem er vi

Du er kun 1 Step Away….  fra din næste ferieoplevelse!

Men du vil naturligvis gerne vide, hvem det er, der sørger for, at ferien bliver vellykket.

1 Step Away har slået pjalterne sammen med Hotelgaven.dk, og kan i dag tilbyde ferieboliger, campingpladser og hoteller på de mest populære destinationer i Sydeuropa.

Det er særdeles erfarne folk med tilsammen mere end 50 år i rejsebranchen, der står bag. De to ”ledende lys” i firmaet var i sin tid begge ansat i Ferieboligcentret / FBC Rejser, som var et af Danmarks førende bureauer inden for udlejning af ferieboliger i Sydeuropa. Vi satte – dengang som nu – en ære i at kende vore ferieboliger ved personlig inspektion. Vi stillede os et enkelt spørgsmål: Kunne vi selv tænke os at holde ferie det pågældende sted? Var svaret nej, så kom boligen ikke med i kataloget. Var svaret ja, så kunne vi med god samvittighed formidle boligen til vore kunder. I 1 Step Away går vi frem efter samme princip, og det er din garanti for, at du får de bedste produkter til de bedste priser.

I stedet for at skyde med spredehagl har vi i første omgang valgt at koncentrere os om de lande, som dels er de mest efterspurgte og dels, hvor vi har det mest indgående kendskab. Det drejer sig først og fremmest om kør-selv-folkets foretrukne rejsemål, Italien, tæt fulgt af Kroatien, Frankrig og Spanien. Vi har ligeledes valgt, at vore ferieboliger og hoteller skal ligge i den højere del af kvalitetsskalaen, dog ikke nødvendigvis i den højere ende af prisskalaen. Vi satser meget på, at der skal være et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.

Vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden, og ud over at leje en feriebolig kan du hos 1 Step Away bestille flybilletter, en udlejningsbil, en færgebillet eller et godt overnatningshotel på vej mod feriemålet. Vi giver dig således mulighed for at bestille en ”pakke” helt efter dit eget hoved og dét med sikkerhed for, at tingene fungerer hele vejen igennem. Store ord? Måske. Men vi føler en forpligtelse til at give dig den bedst tænkelige ferieoplevelse. Og den er som sagt kun 1 Step Away!

Lidt om os:

1 Step Away

Mark Ghazouani er ejer af 1 Step Away, og har mere end 15 års erfaring i rejsebranchen. Mark startede sin karriere i Ferieboligcentret A/S (FBC) tilbage i 2004, hvor han startede som elev og siden blev fastansat.

Mark har gennem årene oparbejdet en bred viden om de fleste destinationer i Sydeuropa. Han har besøgt næsten alle de destinationer som er præsenteret af 1 Step Away, og har især en stor viden om campingpladser, hvor han igennem årene har oparbejdet et stort netværk.

Udover at have arbejdet i Ferieboligcentret har Mark været ansat i 3 år hos Sunweb, hvor han var chef for salgsafdelingen. Han er desuden glad for selv at rejse rundt i verden, og har boet fast i Paris, samt taget orlov fra sit arbejde et par gange, hvor han været ude som backpacker i bl.a. Sydamerika, Australien og Afrika.

Mark har en bachelor i International handel og markedsføring. Han er født og opvokset på Frederiksberg, og bor i dag stadig i området sammen med sin kone Stine og deres søn Eddie.

GeoffMarks højrehånd, Geoff Segal, er fagets måske mest erfarne person inden for udlejning af ferieboliger i Sydeuropa. Geoff har mere end 40 års erfaring i rejsebranchen og har gennem årene kørt rundt i Sydeuropa på kryds og tværs.

Geoffs karriere i rejsebranchen startede i 1976, da han blev produktchef hos Novasol. I 1984 grundlagde han Ferieboligcentret A/S (FBC Rejser), som gennem årene har sendt rigtig mange danskere på kør-selv- ferie i hele Europa. Ferieboligcentret havde i starten stort fokus på italienske og franske destinationer, men i de senere år blev især Spanien og siden Kroatien vældigt eftertragtet.

I 2012 blev FBC solgt til Sunweb, som Geoff forlod i 2014.

Geoff har gennem årene oparbejdet et stort netværk af samarbejdspartnere, han taler 8 sprog, og han elsker at komme rundt og besøge sine venner i syden. Geoff ved stort set alt, hvad der er værd at vide om ferieboliger i Kroatien og Italien, og er især glad for Toscana.

Som det fremgår af navnet, er Geoff født i England, men fandt i sin grønne ungdom ud af, at han hellere ville bo i Danmark. Han flyttede således til sit nye fædreland i 1963 og blev dansk statsborger i 1972. Det blev til flere job inden for p.r. samt et jurastudium på Københavns Universitet, inden han nærmest ved et tilfælde kom ind i rejsebranchen. Geoff bor i Birkerød sammen med sin kone siden 1966, Jytte, som er pensioneret gymnasielærer. Sammen har de sønnen Sune og to børnebørn, David og Elias.

Geoff vil desuden løbende skrive om stort og småt fra Sydeuropa, så mangler I inspiration til ferien, kan I følge vores rejseblog på blog.1stepaway.dk