Hvem er vi

Du er kun 1 Step Away….  fra din næste ferieoplevelse!

Men du vil naturligvis gerne vide, hvem det er, der sørger for, at ferien bliver vellykket.

1 Step Away slog dørene op i 2015 og kan i dag tilbyde ferieboliger, campingpladser og hoteller på de mest populære destinationer i Sydeuropa.

1 Step Away er udsprunget af Ferieboligcentret / FBC Rejser, som var et af Danmarks førende bureauer inden for udlejning af ferieboliger i Sydeuropa. Vi satte – dengang som nu – en ære i at kende vore ferieboliger ved personlig inspektion. Vi stillede os et enkelt spørgsmål: Kunne vi selv tænke os at holde ferie det pågældende sted? Var svaret nej, så kom boligen ikke med i kataloget. Var svaret ja, så kunne vi med god samvittighed formidle boligen til vore kunder. I 1 Step Away går vi frem efter samme princip, og det er din garanti for, at du får de bedste produkter til de bedste priser.

I stedet for at skyde med spredehagl har vi i første omgang valgt at koncentrere os om de lande, som dels er de mest efterspurgte og dels, hvor vi har det mest indgående kendskab. Det drejer sig først og fremmest om kør-selv-folkets foretrukne rejsemål, Italien, tæt fulgt af Kroatien, Frankrig og Spanien. Vi har ligeledes valgt, at vore ferieboliger og hoteller skal ligge i den højere del af kvalitetsskalaen, dog ikke nødvendigvis i den højere ende af prisskalaen. Vi satser meget på, at der skal være et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.

Vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden, og ud over at leje en feriebolig kan du hos 1 Step Away bestille flybilletter, en udlejningsbil, en færgebillet eller et godt overnatningshotel på vej mod feriemålet. Vi giver dig således mulighed for at bestille en ”pakke” helt efter dit eget hoved og dét med sikkerhed for, at tingene fungerer hele vejen igennem. Store ord? Måske. Men vi føler en forpligtelse til at give dig den bedst tænkelige ferieoplevelse. Og den er som sagt kun 1 Step Away!

1 Step Away har i dag også flere firmakunder og arrangere både skole og firmarejser til Sydeuropa. I kan se et lille udvalg af vores skolerejser her: https://www.1stepaway.dk/skolerejser/

Lidt om os:

1 Step Away

Mark Ghazouani er ejer af 1 Step Away, og har mere end 19 års erfaring i rejsebranchen. Mark startede sin karriere i Ferieboligcentret A/S (FBC) tilbage i 2004, hvor han startede som elev og siden blev fastansat.

Mark har gennem årene oparbejdet en bred viden om de fleste destinationer i Sydeuropa. Han har besøgt næsten alle de destinationer som er præsenteret af 1 Step Away, og har især en stor viden om campingpladser, hvor han igennem årene har oparbejdet et stort netværk.

Udover at have arbejdet i Ferieboligcentret har Mark været ansat i 3 år hos Sunweb, hvor han var chef for salgsafdelingen. Han er desuden glad for selv at rejse rundt i verden, og har boet fast i Paris, samt taget orlov fra sit arbejde et par gange, hvor han været ude som backpacker i bl.a. Sydamerika, Australien og Afrika.

Mark har en bachelor i International handel og markedsføring. Han er født og opvokset på Frederiksberg, og bor i dag stadig i området sammen med sin kone Stine og deres søn Eddie.

Læs vores rejseblog på blog.1stepaway.dk