Kvarnerbugten

Kør selv ferie til Kvarnerbugten i Kroatien

Kvarnerbugten i Kroatien er indbegrebet af smuk natur. Selvom Kvarnerbugten ikke er lige så kendt som nogel af Kroatiens andre områder som Istrien og Dalmatien, har bugten mindst lige så meget, hvis ikke mere, at byde på. På kvarnerbugtens kyststrækning finder man hyggelige havnebyer, smukke, autentiske øer, og næsten uberørt natur. Her er mulighed for oplevelser for hele familien.

Ferie i Kvarnerbugten

I Kvarnerbugten tilbyder vi camping, hotel og lejlighedsindkvartering i Losinj og Novi Vinodolski:
Losinj er en smuk ø og en oplevelse værd. Losinj er forbundet med den lidt større ø “Cres” via en bro fra byen Osor. De to øer var faktisk oprindelig en ø, men under romerrigets styre blev det besluttet at der skulle udgraves en ø, så man ikke behøvede at sejle hele vejen uden om for at komme til fastlandet. Losinj er 33 km. lang og kun 4-5 km. bred, så uanset hvor man er har man ikke langt til den smukke kyst. Hovedbyen på øen er Mali Losinj som er beliggende ca. 5 km. fra Camping Poljana. I Mali Losinj finder du en lang havnepromenade og ikke mindst et godt udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Især de gode fiskerestauranter er byen kendt for. I Losinj tilbyder vi mobilhomes på Camping Poljana, en hyggelig campingplads tæt på stranden.
Novi Vinodolski, er smukt beliggende i Kvarnerbugten, en lille times kørsel syd for Rijeka. Der er en bymidte præget af veneziansk stil, en lystbådehavn og flere strande med enten småsten eller de klassiske betonmoler. I byen finder man det meste af det, man har behov for i form af butikker, supermarked, barer og restauranter. I Novi Vinodolski tilbyder vi det skønne Novi Spa Hotels & Resort.

Filtrér dine resultater