Salzburgerland

Salzburgerland, Perfekt til familie- og aktiv ferie.

Salzburgerland er i Danmark nok mest kendt for de berømte skiområder med de kendte byer Zell am See, Wagrain, Bad Gastein og Kaprun. Mange af disse byer er bestemt også værd et besøg om sommeren, og giver utrolig mange muligheder både for at holde en aktiv ferie, men også til den hyggelige familieferie.

Salzburg

Hovedbyen i Salzburgerland er den hyggelige by Salzburg, som bestemt er værd et besøg. Salzburg er måske mest kendt som Mozarts fødeby, hvilket selvfølgelig sætter sit præg på byen. Man kan kan f.eks. besøge Mozarts fødested og mange andre steder som tager udgangspunkt i hans musikalske talent. Den berømte chokolade “Mozart kuglen” stammer også fra Salzburg. Salzburg er også et arkitekttonisk paradis, og er især kendt for byens barokinspirerede bygninger. Et besøg i den gamle bydel er bestemt også værd et besøg med mange hyggelige caféer, butikker og restauranter, og rejser du med familien kan vi anbefale det imponerende legetøjsmuseum “Spielzeum Museum”  Salzburg er den største by i Salzburgerland, og er det eneste sted i denne region hvor man får en storbys følelse, og den er bestemt et besøg værd.

Familieferie i bjergene

Planlægger du en ophold i Østrig i en længere periode vil vi dog anbefale at man bor i en af de mindre byer i Salzburgerland, enten ved foden af bjergene og/eller tæt på en af de flotte søer. Regionens mange byer er perfekt til familieferien og giver mange gode muligheder hvis man vil ud og opleve noget. Ofte når man bliver indkvarteret på et hotel eller i en lejlighed er der et såkaldt “Jokercard” inkluderet i prisen. Disse giver rabat til mange familieaktiviteter, til lokal transport samt de giver gratis adgang til lifterne, så man kan komme gratis op i bjergene og vandre eller cykle. Læs mere under de forskellige hoteller og ferielejligheder, om det inkluderer et “Jokercard”

Filtrér dine resultater