Jesolo

Kør selv ferie til Jesolo, Italien

Jesolo er en populær ferieby beliggende på landtangen “Lidoen”, som danskerne kalder den. Jesolo er mest kendt for sin lange og brede sandstrand, kaldet Lido di Jesolo, med hoteller og campingpladser beliggende langs med, og for sin lange, lange hovedgade, hvor du finder den ene bar, isbar og restaurant efter den anden, og hvor hver anden butik tilbyder tøj, sko, strandartikler og souvenirer af alle slags. Der er liv og glade dage det meste af døgnet og et stort udbud af underholdningsmuligheder for alle aldre. I Jesolo kan vi anbefale det skønne Green Village som er et børnevenligt feriecenter med flotte lejligheder og stor pool i gåafstand til byen. Hvis I er til camping kan vi foreslå Jesolo Mare Camping Village, som er en mellemstor campingplads beliggende i udkanten af Jesolo.

Meget at se i området

Jesolo ligger ca. 45 km øst for Venedig, der er oplagt som dagstur. For at komme til Venedig, kan man køre ud til spidsen af “Lidoen” til den lille by Punta Sabbioni, hvorfra der går en færge direkte til Piazza San Marco (Markuspladsen) i centrum af Venedig. I Venedig kan du sejle i gondol på kanalerne (dyrt, men underholdende), drikke en espresso på den smukke Markusplads (også rævedyrt, men gør det én gang i livet) eller blot slentre rundt og blive betaget af byens helt specielle arkitektur. Skal du have noget at spise, så søg væk fra turistmylderet og find en listig, lille restaurant, hvor de lokale kommer: Du spiser bedre og betaler mindre!

Tæt på andre spændende byer

Er du til kunstbyer, når du fra Lido di Jesolo nemt til f.eks. Treviso, Padova, Vicenza og Rovigo – alle charmerende og smukke byer, hvor livet slet ikke har det hektiske præg, som man finder i Venedig og navnlig i kystens feriebyer.

Husk I kan altid holde jer opdateret på vejret på jeres destination via YR:
https://www.yr.no/sted/Italia/Veneto/Jesolo/

Filtrér dine resultater