Rovinj

Kør selv ferie til Rovinj 

Det smukke Rovinj domineres af den flotte domkirke, som ligger på toppen af bakken oven for byen og som ses langvejs fra, når man kører mod byen. Heroppefra er der en uforlignelig udsigt over såvel byen som havet. Nede i selve byen finder man et skønt, veneziansk middelaldercentrum med alskens barer, butikker og restauranter. Umiddelbart uden for centrum ligger den dejlige lystbåde- og fiskerihavn, som er omkranset af havnepromenaden med mange lækre restauranter. Munden løber i vand, når man studerer menuerne med deres store udvalg af fisk og skaldyrsretter men også mere ”banale” ting som pizzaer, wienerschnitzler o.l.

Der er adskillige hoteller umiddelbart uden for centrum, mens feriecentrene og campingpladserne befinder sig et par km uden for byen. På grund af sin usædvanlige skønhed er Rovinj meget populært hos turisterne, hvad enten det drejer sig om en dagsudflugt til byen eller om et længerevarende ophold. Kommer man til byen nordfra, passerer man ”Limski Kanal”, som blandt danskere kendes som ”Limfjorden” og som er noget af det flotteste landskab, som Istrien overhovedet kan byde på.

Det mest kendte feriecenter ved Rovinj er det hyggelige fericenter, Resort Amarin. Fra Resort Amarin er der ca. 4 km. til centrum af Rovinj, men i stedet for at tage landevejen kan man tage taxibåden direkte fra resortet til byen.

Filtrér dine resultater