Kør selv ferie til Italien

Kør selv ferie til Italien

1 Step Away tilbyder et bredt udvalg af destinationer i Italien. Vi har gennem årene oparbejdet et bredt kendskab til vores destinationer og vi mener selv at vi er eksperter i kør selv ferie til Italien.

Gardasøen – den perfekte destination til kør selv ferie til Italien

En af vores mest populære destinationer er Gardasøen. At tage familien med på kør selv ferie til Gardasøen har gennem de sidste 20 år været en af danskernes favorit feriemål, og det er ikke uden grund. Gardasøen er en af de tætteste destinationer til Danmark, hvor man kan være “sikker” på sol og sommer. Dette betyder at det er det første stop, hvis man vil på kør selv ferie til Italien. Gardasøen har desuden rigtig meget at tilbyde for børnefamilierne. De mange små byer som f.eks. Lazise, Garda, Peschiera, Limone, Simone osv. er alle yndede turistmål og tilbyder et bredt udvalg af restauranter, cafeer og butikker. Derudover tilbyder, især den sydlige del af Gardasøen, et kæmpe udvalg af velfungerende feriecentre, ferieboliger og campingpladser med mange aktiviteter og kæmpe poolområder.

Den Italienske Adriaterhavskyst

Næste stop på kør selv ferien til Italien er Adriaterhavskysten. Her skal du køre ca. 100 km. længere end hvis du skal til Gardasøen, og det er bestemt de 100 km. værd hvis du er typen der elsker sol og strand. Kyststrækningen nord for Venedig er især kendt for den tange der i danske termer hedder “Lidoen”. Lidoen er især kendt for dens mange store og mindre campingpladser som ligger side om side langs vandet. Her valfarter et utal af danskere til hvert år på kør selv ferien. Udover Lidoen er især Caorle og Bibione yndede turistmål – Her finder man et bredt udvalg af restaurant, cafeer og butikker og ikke mindst en flot børnevenlig sandstrand.

Ligurien – Den charmerende middelhavskyst

Kører man istedet mod Middelhavet og mod grænsen til Frankrig finder man det smukke Ligurien også kendt som den Italienske Riviera (eller blomster rivieraen). Der er generelt lidt færre danskere der tager hertil på deres kør selv ferie til Italien. Dette skyldes nok at der er lidt længere at køre, samt udvalget af ferieboliger og campingpladser nok er lidt mindre, og derfor at prisen er lidt højere end f.eks. på Adriaterhavskysten. Denne kyststrækning er dog utrolig charmerende og f.eks. er hovebyen Genova bestemt et besøg værd. Derudover finder man mange hyggelige små byer som liver op om sommeren her kan f.eks. nævnes Loano, Imperia og Pietra Liguria.

Kører du nu videre sydpå kommer man til Toscana provinsen. Her findes både muligheder ved kysten, men de mest kendte destinationer er nok Pisa, Firenze og Siena. I disse provinser finder man en helt anden slags ferie – og vi kan bestemt anbefale både for par og børnefamilier at holde en uges ferie på en agriturismo. Her er der både mulighed for at hygge sig ved poolen, men generelt går det lidt langsommere i disse områder så der er rig mulighed for afslapning og nyde områdets gastronomiske oplevelser.

Tag færgen når I skal på ferie: Bor I på Sjælland eller øerne kan I med fordel tage Scandlines fra Danmark til Tyskland. Her kan I lade batterierne op inden I skal ud på den tyske autobahn. Bestil jeres færgebillet til kør selv ferien her og få 5% rabat: bit.ly/Rabat_Scandlines

Filtrér dine resultater