Sirmione

Sirmione er nok den mest kendte by i den Sydlige del af Gardasøen. Byen er flot beliggende på en lille halvø som med omkranset af en fæstning og er et stort tilløbsstykke for et hav af turister gennem hele året.

Sirmione er en charmerende by med en masse små gader fyldt med isbutikker, restauranter, cafeer og butikker. Byen er “næsten” bilfri og kun gæster med hotelreservationer på en af hotellerne inde i byen har lov til at kører ind og ud af byen.

En god måde at besøge Sirmione er via en af Gardasøens mange taxibåde som stopper ved havnen i centrum af byen, udover dette kan man tage en bus til byen eller man kan tage sin bil og holde på en parkeringsplads udenfor byen. I højsæsonen kan der dog være godt fyldt op på p-pladserne og gaderne i byen.

Ferieboliger og campingpladser ved Sirmione

I udkanten af Sirmione har vi hos 1 Step Away nogle skønne campingpladser som f.eks. Camping Village San Francesco og The Garda Village. Disse to campingpladser er beliggende ved siden af hinanden og tilbyder begge flotte poolområder og mobilhomes af god standard. The Garda Village har desuden også ferieboliger hvis man foretrækker at bo i en bungalow istedet for et mobilhome.

Filtrér dine resultater