Camping ved Gardasøen

Stort udvalg af børnevenlige campingpladser ved Gardasøen

Camping ved Gardasøen er populært som aldrig før. Vi tilbyder hos 1 Step Away et bredt udvalg af campingpladser ved Gardasøen og især den sydlige del af Gardasøen, som er den mest børnevenlige del, har et utal af campingpladser. Der kan være stor forskel på de forskellige campingpladser ved Gardasøen, men generelt kan man sige at de alle er meget børnevenlige og alle campingpladserne i vores program har egen pool.

Store campingpladser ved Gardasøen

De store campingpladser som f.eks. Camping Piani di Clodia og Camping Bella Italia har et stort badeland med flere forskellige pools til børn i alle aldre. Derudover har de et stort udvalg af sportsfaciliteter samt der bliver arrangeret underholdning dagligt for både børn og voksne. De store campingpladser ved Gardasøen kan nærmest sammenlignes med små landsbyer hvor man både har supermarked, restaurant, pizzeria, kiosk og mange andre faciliteter. Flere af campingpladserne har også bankautomater samt de har en læge tilknyttet, så man behøver nærmest ikke at forlade campingpladsen på ens sommerferie.

Og de lidt mindre campingpladser – Hvis man ikke er til de helt store campingpladser kan vi anbefale f.eks. Camping Butterfly eller Camping Eden, hvor man også har både poolområde med børnepool samt restaurant og supermarked. Her vil man dog ikke helt opleve så stort et udvalg af sportsfaciliteter, men til gengæld er de lidt roligere og måske lidt hyggeligere.

Mobilhomes og bungalows

Camping ved Gardasøen og generelt i hele Italien har udviklet sig voldsomt meget de seneste år og ikke kun i forhold til faciliteterne på stedet. Boligformen er også ændret meget fra at man før i tiden tænkte camping var at man sov i telt, findes der i dag luksus mobilhomes med 2,3 og 4 soveværelser. Alle mobilhomes og bungalows har selvfølgelig eget badeværelse og køkken og de fleste har desuden aircondition. I dag findes der faktisk campingpladser som ikke tilbyder standpladser, men hvor der kun er ”faste” boliger.

Stort udvalg af campingpladser ved Gardasøen

Vi tilbyder hos 1 Step Away et stort udvalg af campingpladser ved Gardasøen, som alle har sine egne kvaliteter. Vi kender campingpladserne ved Gardasøen rigtig godt, så har I spørgsmål er I meget velkommen til at ringe og tale med en af vores rejsekonsulenter. Til sommeren 2024 tilbyder vi over 20 forskellige campingpladser ved Gardasøen ved de mest populære byer som f.eks. Lazise, Bardolino, Peschiera del Garda, Sirmione, Limone og mange andre. Vi glæder os til at byde jer velkommen til sommeren 2023.

I kan se hvordan vejret er på dette link: Vejret ved Gardasøen

Filtrér dine resultater