1StepAway – Skolerejser

Hvem er 1stepaway?

1stepaway er et rejsebureau beliggende på Vesterbrogade i København. Siden 2015, har vi specialiseret os i to typer af rejser – familierejser og skolerejser. Vi tilbyder rejser til hele Europa, heriblandt storby, sommer og skiferier, og vi har især ekspertise i lande som Italien og Kroatien. Hos 1stepaway prioriterer vi kundeservice højt, og I vil derfor få en personlig rådgiver både før og under rejsen. Dette vil sige, at I altid kan henvende jer hvis I har spørgsmål eller problemer, både før og under rejsen.
Her kan I læse, hvad vores kunder skriver om os, og hvilke oplevelser de har ifm. at bruge 1stepaway som rejsearrangør. https://dk.trustpilot.com/review/1stepaway.dk

Hvorfor vælge 1stepaway?

Hos 1stepaway har vi en bred ekspertise omkring de enkelte lande og feriedestinationer. Ejeren af 1stepaway (Mark Ghazouani), har besøgt de fleste af feriestederne, hvilket betyder at vi hos 1stepaway ikke tilbyder en rejse vi ikke kan stå inde for. Vi har et tæt og godt samarbejde med vores partnere rundt omkring Europa, hvilket gør at uforudsete problemer, oftest kan løses hurtigt og effektivt. Vi prioriterer kundeservice højt, og yder altid vores bedste, så kunderne føler de får den hjælp de efterspørger – noget vi selv mener afspejler vores anmeldelser på f.eks. Trustpilot. Ved at vælge 1stepaway som jeres rejseformidler, er I sikre på at opleve et højt serviceniveau, gennemarbejdet rejseprogram og en rejsegaranti, da 1stepaway er medlem af rejsegarantifonden.

Skolerejser

Vi har tidligere arrangeret skolerejser for følgende ungdoms – og grundskoler.
• Gladsaxe Kommune ungdomsskoler: De har været på sommerture til bl.a. Kroatien, Spanien og Italien.
• Klub Tronen (Lyngby-Taarbæk Kommune): Sommerture til Slovenien og Kroatien samt storbytur til Berlin og Prag
• Klub Baune (Lyngby-Taarbæk Kommune): Sommerture til Spanien, Italien og Kroatien
• Kaptajn Johnsens skole (Frederiksberg Kommune): Studieture for 9.klasse til Amsterdam, Milano, Budapest og Berlin

Typer af skolerejser

Som nævnt i overstående tekst, arrangerer 1stepaway rejser til hele Europa. Dette inkl. sommerrejser hvor I kan komme til f.eks. Italien og udforske området omkring Gardasøen

Pescheria del Garda ved Gardasøen. Både og huse - skolerejser

skiferier til bl.a. Tjekkiet eller Østrig

Skolerejser med skiferie i Østrig. Snelandskab med flere forskellige pister og en stolelift

storbyferier med et kulturelt fokus – hvad enten dette er London, Paris, Berlin osv.

Skolerejser til London. Big Ben. Westminster Bridge
Skolerejser til Paris. Eiffel tårnet. To veninder der står sammen
Skolerejser til Berlin. Brandenburg gate

Det kan også være en ’’adventure’’ rejse til f.eks. bjergene i Tjekkiet, hvor formålet er at komme ud og opleve naturen, og prøve kræfter med forskellige aktiviteter, som f.eks. mountainbike eller klatring.

 Mountain bike i bjergene
 Klatrevæg


Rejsen kan skræddersys efter jeres behov. Dette vil sige, at vi kan stå udelukkende for transport og ophold, hvor I så selv sørger for at arrangere de forskellige aktiviteter undervejs. Eller vi kan arrangere hele rejsen for jer, hvor transport, ophold og aktiviteter er inkl. Dette vil betyde at I får en tur, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje, og hvor I vil modtage et detaljeret rejseprogram, der oplyser jer om hvor og hvornår de forskellige aktiviteter finder sted, og detaljerne omkring logistik og transport.
Se et par eksempler på ture, som vi arrangerer her: https://www.1stepaway.dk/grupperejser_ungdomsskoler/
Selvom 1stepaway primært opererer indenfor Europas grænser, har vi samarbejdspartnere på andre kontinenter med stor ekspertise, så hvis I ønsker skolerejser udenfor Europa, kan vi også arrangere dette.

Prisen?

Prisen afhænger meget af hvor og hvornår I rejser. Prisen på vores ”standard” sommertur med bus og 7 overnatninger er ca. 3.295 kr. per person, men den kan både være højere eller lavere, alt afhængig af destination, boligform, forplejning og antal af aktiviteter som arrangeres.