Corona Virus Update

Opdatering ifm. Corona Virus – Redigeret d. 31/3-2020

Med henvisning til gældende standarder i branchen og efter ændret vejledning fra Rejsegarantifonden har vi følgende retningslinjer vedr. Corona Virus håndtering.

Hvis I hos 1 Step Away har bestilt eller bestiller et ferieophold, som ikke kan gennemføres med 14 dage til beregnet ankomst, kan I få refunderet det indbetalte beløb eller ændre jeres ophold til en anden destination.

Et ferieophold kan ikke gennemføres, hvis et givet område er lukket pga. COVID-19 virus eller hvis et feriecenter/hotel/campingplads er lukket, så man ikke kan få den bestilte bolig.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til et givet område eller grænserne er lukket, vil vi senest 30 dage før ankomst til destinationen kontakte vore kunder og give dem mulighed for at rykke opholdet til en anden destination, til en anden dato eller at få et tilgodebevis på hele opholdets pris. Tilgodebeviset vil være gældende i 2 år fra udstedelsestidspunktet.

Hvis I ikke ønsker at rejse og afbestiller et ophold inden indbetaling af 2. rate, vil I ikke få refunderet depositum jf. vores normale rejsebetingelser: https://www.1stepaway.dk/terms-and-conditions/.