Rabat for IFKL

Specialtilbud til IFKL – Indkøbsforeningen – 15% rabat

På nedenstående ophold får medlemmer af IFKL 15% rabat ved bestilling inden d. 31/1-2017. Rabatterne kan godt kombineres med eksisterende rabatter på hjemmesiden.

Priserne I ser på hjemmesiden er uden jeres rabatter, så husk at skriv IFKL 2017 i kommentarfeltet ved bestilling, så bliver rabatten fratrukket efterfølgende.

Der tages forbehold for udsolgte datoer samt prisændringer.

Camping Park Umag i Kroatien

PARK UMAG

Camping Park Umag er en af de største campingpladser i Kroatien og er flere gange kåret til landets bedste campingplads.

Vi tilbyder flotte mobilhomes til 6 pers. med aircondition, tv og internet. Mobilhomes består af et opholdsrum med sovesofa og køkkenområde med bl.a. køleskab med fryser, mikroovn og kogeplader.  Mobilhomet ligger i en gruppe af 7 mobilhomes. Til hver gruppe har man en lille privat pool.

Pris eksempel for 1 uges ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
Premium mobilhome til 4v + 2b.

Normal pris: 7.665 kr. –  Pris for IFKL: 6.515 kr.

Læs mere og bestil:


Resort Bi Village i Kroatien

Resort Bi Village er beliggende midt i naturen direkte ved en skøn stenstrand med udsigt over Brijuni-øerne. Her finder du et topmoderne feriecenter, som tilbyder mange forskellige faciliteter og er et perfekt sted til familieferie.

På sportspladserne er der fodbold, håndbold, basket og bordtennis ligesom der kan lejes cykler, vandcykler, bananbåde, motorbåde og vandscootere. Desuden kan man leje windsurfing- og dykkerudstyr.

Pris eksempel for 1 uges ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
3-vær. lejlighed til 4 pers.

Normal pris: 5.586 kr – Pris for IFKL: 4.750 kr.

Læs mere og bestil


Mimozas Resort Cannes i Frankrig

Mimozas Resort Cannes er familievenligt feriecenter beliggende i udkanten af den mindre by Mandelieu. Resortet blev bygget i 2008, men er løbende blevet renoveret, og består af 12 bygninger med ialt 265 lejligheder.

På selve ferieområdet finder man en naturlig sø som man kan gå hyggelige ture omkring og kigge efter fisk. Derudover er der desuden tilknyttet en golfbane, hvor man som gæst på hotellet har mulighed for at få fordelagtige priser. På stedet er der både restaurant, bar og en lille kiosk.

Pris eksempel for 2 ugers ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
lejlighed til 4 pers.

Normal pris: 11.757 kr – Pris for IFKL: 9.995 kr.

Læs mere og bestil


Domaine les Ranchisses i Frankrig

Camping_Domaine_Les_Ranchisses

Denne campingplads er en rigtig perle beliggende i smukke omgivelser. Camping Les Ranchisses ligger direkte til en skøn flod, hvor man kan sejle i kanoer eller lave andre vandsports aktiviteter.

Camping Les Ranchisses tilbyder underholdning for hele familien. Der tilbydes både børneklubber for de mindste, samt der er aftenunderholdning for de voksne. Af sports muligheder kan nævnes en fodboldbane, tennisbaner, beachvolley, multisportbane, bordtennis, minigolf og endda en skatepark. På campingpladsen er der desuden et minimarked, en legeplads og hoppeborg, to restauranter samt en bar.

Pris eksempel for 1 uges ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
Mobilhome til 6 pers.
Normal pris: 6.842 kr – Pris for IFKL: 5.815 kr.

Læs mere og bestil


Giardini di Altea i Italien

Giardini

Giardini di Altea er et børnevenligt feriecenter ved den hyggelige by Caorle på den Italienske Adriaterhavskyst.

Residencen, som består af i alt 180 ferieboliger, er fordelt på flere afdelinger med hver sit navn og hver med en dejlig swimmingpool med tilhørende børnepool, legeplads og store, grønne områder. Bl.a. derfor er Giardini di Altea den mest efterspurgte residence i Altanea. Ved poolområdet er der wifi forbindelsen.

Lejlighederne på Giardini di Altea har alle en god standard med aircondition, sat-TV og en komfortabel og smagfuld møblering.

Pris eksempel for 1 uges ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
Lejlighed til 5 pers.
Normal pris: 4.514 kr – Pris for IFKL: 3.836 kr.

Læs mere og bestil


Camping Cisano/San Vito i Italien

Camping_Cisano_San_Vito

Camping Cisano/ San Vito har en skøn beliggenhed direkte ved Gardasøen mellem de to hyggelige byer Lazise og Bardolino.

Der er i øvrigt swimmingpools til voksne og børn med rutsjebaner og jacuzzi.

Camping Cisano San Vito organiserer dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne fra medio maj til primo september. Der er en legeplads, fodboldbane, volleyballbane, tennisbane, udendørs gymnastikområde, minigolf og bordtennis. Mod betaling kan man desuden leje cykler og bøjer samt bruge hoppeborgen.

Pris eksempel for 1 uges ophold  ved ankomst d. 1 juli 2017
Mobilhome til 6 pers.
Normal pris: 5.819 kr – Pris for IFKL: 4.946 kr.

Læs mere og bestil


På alle andre ophold på vores hjemmeside får IFKL’s medlemmer 8% rabat.