Top 10 kør selv destinationer i 2023

Feriefavoritter i 2023

Til inspiration til jeres næste års ferie har vi nedenstående lavet en top 10 liste over vores mest solgte destinationer i 2023. Vi har størst efterspørgsel på vores destinationer i Italien og Kroatien, hvilket også nedenstående liste bærer præg af.

Vi håber I kan blive inspireret til jeres sommerferie i 2024, og husk de mest populære destinationer bliver hurtig udsolgt i højsæsonen.

Camping Bella Italia Gardasøen

1. Camping Bella Italia

Peschiera – Gardasøen – Italien

Camping Bella Italia er vores mest populære campingplads ved Gardasøen, og nok den mest kendte campingplads hos danskerne. Her får du underholdning for hele familien, samt et stort poolområder med vandrutsjebaner. Camping Bella Italia har ikke mindst en god beliggenhed direkte ved søen, men ligger også i gåafstand til den hyggelige by Peschiera del Garda.

Læs mere om Camping Bella Italia


Villaggio Planterarium Bibione

2. Villaggio Planetarium Resort

Bibione – Adriaterhavet – Italien

Villaggio Planetarium i Bibione er et af de eneste feriecentre ved Adriaterhavet i Italien, hvor du kan bo i kvalitets lejligheder samtidig med at du har et stort poolområde med vandrutsjebaner. Her skal du bestille i god tid hvis du vil være sikker på at få plads til i sommerferien.

Læs mere om Villaggio Planetarium Resort 


3. Camping Oliva

Rabac – Istrien – Kroatien

Camping Oliva er smukt beliggende direkte ved havet, med udsigt over de omkring liggende bjerge. Det er en mindre campingplads, men ligger som del af et større feriekompleks, hvilket giver jer som gæster en lang række aktivitetsmuligheder samt swimmingpool.

Læs mere om Camping Oliva


4. Camping Villlage San Francesco

Sirmione – Gardasøen – Italien

Camping Village San Francesco ligger direkte ved Gardasøen.
Campingpladsen ligger i skyggen af høje træer, og er udstyret med alle moderne
bekvemligheder såsom sportsfaciliteter og et nyt poolområde med børnepool.


5. Camping Park Umag

Umag – Istrien – Kroatien

Camping Park Umag er en børnevenlig campingplads beliggende på Istrien.
Her er finder du et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, og den er især god til
børnefamilier med små børn.
Vi tilbyder mange typer mobilhomes bl.a. mobilhomes med “privat pool”.

Læs mere om Camping Park Umag


6. Poiano Resort – Hotel & Lejligheder

Garda – Gardasøen – Italien

Poiano Resort er beliggende i rolige og flotte omgivelser ca. 2.5 km. fra den hyggelige by Garda på Gardasøens østkyst. Poiano byder på et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter. Både hotelværelser og lejligheder har aircondition.

Læs mere om Poiano Resort – Hotel & Lejligheder


7. HU Camping Norcenni Girasole

Toscana – Toscana/Umbrien – Italien

Villaggio Planetarium i Bibione er et af de eneste feriecentre ved Adriaterhavet i Italien, hvor du kan bo i kvalitets lejligheder samtidig med at du har et stort poolområde med vandrutsjebaner. Her skal du bestille i god tid hvis du vil være sikker på at få plads til i sommerferien.

Læs mere om Norcenni Girasole Village


8. Aminess Maravea Camping Resort

Novigrad – Istrien – Kroatien

Aminess Maravea Camping Resort er en nyligt renoveret flot firestjernet campingplads beliggende i udkanten af den skønne by Novigrad. Aminess Maravea Camping har også en række underholdningsmuligheder for både børn og unge. Til de mindste gæster har campingpladsen en fin lille legeplads og et animationshold der sikrer sjov og læring.

Læs mere om Aminess Maravea Camping Resort


9. Villaggio Lido del Sole

Bibione – Adriaterhavet – Italien 

Den dejlige Villaggio Lido del Sole ligger i Bibione-bydelen af samme navn, ca. 4 km fra den centrale del af byen, som hedder Bibione Spiaggia. Her er liv og glade dage med masser af butikker, barer, restauranter diskotek og meget mere. Bydelen Lido del Sole er et roligt og familievenligt område, hvor især børnefamilier vil trives.

Læs mere om Villaggio Lido del Sole


10. Camping Cisano/San Vito

Lazise – Gardasøen – Italien

Direkte fra Camping Cisano/San Vito er der gratis adgang til en fin strand med småsten. Her forefindes et sandet afslapningsområde med parasoller og liggestole (først-til-mølle). Der er i øvrigt swimmingpools til voksne og børn med rutsjebaner og jacuzzi. Der er desuden et stort flot vandland på 2100 kvm.

Læs mere om Camping Cisano/San Vito

Vi kender vores destinationer godt, så har I ikke lige fundet hvad I søger er I meget velkommen til at skrive eller ringe.
I kan kontakte os på 70 90 00 90 eller på info@1stepaway.dk
1StepAway er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.